Waarom Icoone zo’n enorm succes is

Eigenlijk had ik me voorgenomen om een tijdje geen nieuwe investeringen te doen. Het zat goed met mijn producten en apparaten. Eventjes geen nieuwigheden zou Zenza even wat rust geven. Want nieuwe merken introduceren kost altijd enorm veel energie. Vooral omdat je veel uren in opleidingen steekt om het merk zelf te leren kennen.

Even geen nieuwigheden dus… Tot Senitas (die ook de Hydrafacial in de Benelux verdelen) met het nieuws kwam dat ze de verdeler werden van Icoone. En als Senitas een merk of apparaat gaat verdelen, weet ik dat het de moeite zal zijn. Zij nemen enkel merken aan waar ze zelf 100% achter staan en waar ze enorm in geloven.

Mijn interesse was dus gewekt en stiekem wist ik al wel dat dit apparaat bij Zenza terecht zou komen. Al probeerde ik dat zelf nog wat te ontkennen. Ik ging namelijk geen nieuwe apparaten meer aankopen, weet je wel…

De aangename kennismaking !

Aangezien ons instituut op zich geen nieuw apparaat nodig had, kon ik ruim de tijd nemen om de Icoone beter te leren kennen. Geen betere manier om dit te doen dan het zelf uit te testen. Ik nam contact op met Instituut Merel en boekte daar tien beurten in. Merel werkte als één van de eerste Belgische instituten met de Icoone.

Wat me meteen opviel was dat ik me altijd zo goed voelde na zo’n behandeling. Het werken op het bindweefsel had niet alleen op mijn lichaam, maar ook op mijn gemoed een positief effect. Na een paar sessies was ik al overtuigd. Weet je. Als ik dan toch geen nieuwe investeringen zou doen, kon ik deze behandeling misschien wel maandelijks bij Merel boeken. Want ja, ik ging niet investeren zeker…

Het laatste zetje…

Naarmate de sessies vorderden en ik meer en meer overtuigd geraakte van het apparaat, vond ik de tijd rijp om eens met Tim van Senitas rond de tafel te zitten. Dan hoef ik de Icoone nog altijd niet te kopen, maar weet ik er tenminste alles van. Diep van binnen wist ik natuurlijk dat dit gesprek het laatste zetje was dat ik nodig had. En Wes wist dit al veel langer. “Vroeg of laat staat die Icoone hier. Dus kunnen we er maar beter voor zorgen dat we bij de eersten zijn.”, zei hij regelmatig. Op dat gebied denken we altijd hetzelfde en voelen we opportuniteiten op dezelfde manier aan.

Bij Senitas werd het goede gevoel dat we eerder hadden bevestigd. Icoone is een revolutionair apparaat dat enorm populair zal worden, en wel heel snel. Dus misschien toch maar investeren…😊

Wat doet de Icoone juist?

Het uitgangspunt bij Senitas is om een gezonde huid en een gezond lichaam te bekomen. Een automatisch neveneffect hiervan is dat je er jeugdiger uit gaat zien. En laat dit nu net de sterkte van de Icoone zijn.

De Icoone kan zowel op het gelaat als de rest van het lichaam ingezet worden. Het zorgt voor stimulatie van de bloedsdoorloop , lymfedrainage en plaatselijke vetverbranding. Ook garandeert het de productie van collageen en elastine. Je pakt de huid op deze manier in de volledige diepte aan en je stimuleert het bindweefsel.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de Roboderm technologie. Deze technologie zorgt als enige in de wereld voor meerdere stimulaties op het bindweefsel. Verder zorgt de laser voor het in gang zetten van de lipolyse en het led-licht voor het stimuleren van de fibroblasten waardoor collageen en elastine aangemaakt worden. Dit alles resulteert in een betere conditie van de huid.

Icoone werkt op versteviging, drainage en hermodulering. En dit alles door een aangename, relaxerende behandeling. Dit in tegenstelling tot alternatieven. Het is dus een aangename behandeling met resultaat die bovendien 100% natuurlijk en veilig is. Zelfs voor de meest gevoelige huiden.

Hoe vaak moet je Icoone doen en wat kost het?

Wat de Icoone nog uniek maakt is dat je het elke dag zou mogen doen. Dit door de minimale impact op het lichaam. Ook dit is een verschil met de alternatieven. Wij raden echter een tweetal behandelingen per week aan. Ondanks het feit dat de resultaten vrij snel zichtbaar zullen zijn, raden wij een kuur van 10 behandelingen aan om een optimaal resultaat te bekomen. Bij een kuur van 10 behandelingen krijg je een gratis bodysuit dat tijdens de behandeling gedragen moet worden.

Nadien is het aan te raden om maandelijks een Icoone-behandeling te boeken.

De prijzen zijn als volgt:

  • Icoone lichaam

    • 1 focuszone (40 minuten) : € 95

    • 2 focuszones (60 minuten): € 135

    • 3 focuszones (80 minuten): € 175

GRATIS BODYSUIT BIJ KUUR VAN 10 BEHANDELINGEN

  • Icoone gelaat

    • 1 behandeling: € 85

  • Icoone gelaat + décolleté

    • 1 behandeling: € 99

    KUUR GELAAT: 10 + 1 GRATIS

Hoe start ik met Icoone?

Op dit moment zijn de behandelingen niet online te boeken. Om de simpele reden dat de Icoone propvol staat en we met een soort van wachtlijst werken. Geïnteresseerden dienen eerst een intake in te plannen waarin we alles nog eens duidelijk uitleggen. Nadien zoeken we samen met de klant naar gaatjes in de agenda. Uiteraard is zo’n intakegesprek gratis en geheel vrijblijvend. Je bent dus zeker niet verplicht om aan de behandelingen te beginnen als je een intakegesprek boekt.

Heb je graag nog wat meer informatie over de Icoone? Boek dan zeker een gratis intake zodat we rustig de tijd kunnen nemen om alles uit te leggen.

Vorige
Vorige

Optios Talk: Verstuur eenvoudig en snel een nieuwsbrief

Volgende
Volgende

Optios Talk: Eindelijk de cadeaubonnen op orde!