Hydrafacial en Icoone: Match made in heaven !

U heeft ongetwijfeld onze winactie al zien passeren. Een winactie samen met Jessica De Block waarbij je een jaar lang de combinatiebehandeling Hydrafacial + Icoone kan winnen. Waarom ik juist die behandeling kies, is heel simpel. Deze combinatie geeft zo’n mooie resultaten, dat ik dit graag weg wil geven. Door de opeenvolgende behandelingen zal de winnaar zelf merken welke positief effect dit op zijn of haar huid heeft.

Ik leg even uit waarom deze combinatie een “match made in heaven” is.

Hydrafacial: no words needed

Deze behandeling heeft het ondertussen al zo ver geschopt dat een verdere uitleg eigenlijk niet meer nodig is. Zelfs mensen die niet met de huid bezig zijn, spreken mij aan over Hydrafacial. Een naam als een klok die ook nog eens fantastische resultaten garandeert. Ons paradepaardje !

De populariteit heeft het vooral te danken omdat het een behandeling is voor zowat alle huiden, ook voor de gevoelige. Het zorgt voor een direct en langdurig resultaat. Een opeenvolging van behandelingen zorgt ervoor dat de hydratatie van de huid intens verbetert. Je huid wordt dus gezonder en gezonder naarmate je vervolgbehandelingen van Hydrafacial ondergaat.

Icoone: focus op bindweefsel

Het bindweefsel vertolkt een belangrijke functie in ons lichaam. En laat de Icoone daar nu net heel hard op werken. De mechanische bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid na elke behandeling gezonder wordt. Vergelijkbaar met Hydrafacial dus.

Andere belangrijke eigenschappen van de Icoone zijn het draineren en verstevigen van de huid. Ook dit zorgt weer voor een betere huidconditie.

De Icoone wordt op het hele lichaam gebruikt. Dus ook op het gelaat. Buiten de hierboven vermelde eigenschappen reactiveert het apparaat ook de bloedcirculatie en het lymfesysteem en stimuleert het fibroblasten.

Het moge duidelijk zijn dat de aankoop van de Icoone een zeer goede keuze was. Het apparaat is bijna altijd in gebruik. Ook omdat we het zo vaak inzetten met Hydrafacial.

The perfect match !

Het moge duidelijk zijn dat zowel Hydrafacial als Icoone de huid gezonder maakt, elk op hun manier. En dat opeenvolgende behandelingen een zeer gunstig effect hebben op het resultaat.

De Hydrafacial zorgt ervoor dat de huid van binnenuit gezuiverd wordt met zeer kwalitatieve producten die in gesluisd worden, terwijl Icoone onder andere zorgt voor een betere conditie van het bindweefsel en meer elasticiteit van de huid. Op deze manier versterken beide behandelingen elkaar, wat tot ongelofelijke resultaten leidt.

Met de combinatie Hydrafacial + Icoone werken we dus op meerder aspecten van de huid, een “match made in heaven” !

Prijs: HydraFacial + Icoone op gelaat & hals € 250

bron: senitas

Vorige
Vorige

5 redenen waarom definitieve ontharing van de bikini niet gênant is bij Zenza

Volgende
Volgende

Optios Talk: De handigste functies van de agenda (deel 1)