5 redenen waarom definitieve ontharing van de bikini niet gênant is bij Zenza

In oktober is het weer zover, de flitsmarathon bij ZenZa. Hét moment om gratis kennis te maken met de definitieve ontharing in ons instituut. Zo zullen we alle zones die nog niet door ons behandeld zijn gratis behandelen. En dit volledig. Bij ons geen testsessietjes dus.van deze zones, maar volledige behandelingen. We willen namelijk dat je volledig kennismaakt met onze comfortabele manier van definitief ontharen.

Door de drukte zijn er in oktober maar 100 plaatsen beschikbaar voor onze flitsmarathon. Hiervan zijn er nog maar een paar vrij… Dit omdat er al zo veel mensen een plaatsje boekten in augustus. Leuk dus dat jullie al zo massaal reageerden.

Een delicate zone bij definitieve ontharing is de bikini. We merken dat heel wat mensen hier met twijfels en vragen zitten. Vandaar deze blog. Omdat definitief ontharen van de bikini bij ZenZa absoluut niet gênant is. En wel om de 5 volgende redenen.

1. JE KAN STEEDS DEZELFDE COLLEGA KIEZEN

Ik begin meteen met een belangrijk argument. Veel mensen voelen zich namelijk niet volledig op hun gemak bij de eerste behandelingen van de bikini. Erg begrijpelijk voor zo’n intieme zone. Het stelt hen echter gerust als ze weten dat ze telkens voor dezelfde collega kunnen kiezen bij de rest van de behandelingen. We merken dat dit een enorm pluspunt is bij het behandelen van de bikini. Je kan trouwens voor elke behandeling kiezen bij wie je deze wil laten uitvoeren.

2. MEER DAN 1.000 KLANTEN GINGEN U VOOR

Definitieve ontharing vraagt enorm veel ervaring om dit succesvol te doen. Je kan het tegenwoordig om elke hoek laten doen maar we merken dat mensen zich bewust zijn van de deskundigheid die hierbij vereist is.

Dit is zeker het geval bij een intieme zone als de bikini. Niet alleen is het belangrijk om op de juiste instellingen te flitsen om het zo comfortabel en efficiënt mogelijk te houden. Ook dient er een zekere vlotheid in de handeling aanwezig te zijn om er voor te zorgen dat jij dit helemaal niet als gênant ervaart.

En laat dat nu net een sterk punt van ZenZa zijn. Ondertussen zijn er al 1.054 (of zijn het er ondertussen al meer…?) klanten die we behandeld hebben of aan het behandelen zijn. Gemiddeld kiezen de mensen voor 3 zones waarbij elke zone gemiddeld 10 keer behandeld dient te worden. Ruwweg geschat zullen dit dus meer dan 30.000 behandelingen zijn !! Je zal begrijpen waarom wij ons echt expert noemen. En waarom wij als de beste weten hoe we met deze situatie om moeten gaan.

3. SUPER PROFESSIONELE COLLEGA’S

Dankzij de vele behandelingen die we doen, hebben onze collega’s uiteraard al massa’s ervaring. Daarnaast worden ze uiteraard ook op en top opgeleid. In eerste instantie door Medcos zelf, de fabrikant van onze apparaten. Op deze manier leren ze het apparaat van binnen en van buiten kennen. Dit is uiteraard onontbeerlijke omdat definitieve ontharing, zoals hierboven al aangehaald, expertise vereist.

Daarenboven zijn onze collega’s ook volledig klaar om om te gaan met deze ongemakkelijke situatie. In onze reviews komt vaak terug dat klanten zich enorm op hun gemak voelen door de aanpak van de collega’s. Dat ze het al veel eerder hadden moeten doen en met plezier terugkomen. Dat heb ik allemaal te danken aan het professioneel handelen van mijn liefste collega’s.

4. SNELLE BEHANDELING DANKZIJ ONZE COMFORTABELE APPARATEN

Vanaf het begin heb ik bewust geïnvesteerd in de beste apparaten. Onze apparaten van Medcos hebben een ijsgekoelde kop. Dit zorgt er niet alleen voor dat de behandeling niet als pijnlijk wordt ervaren. Ook zal de behandeltijd tot het minimum beperkt worden. En dat is uiteraard mooi meegenomen bij het definitief ontharen van de bikini.

5. OMDAT ONZE KLANTEN ONZE BESTE AMBASSADEURS ZIJN

Niet normaal hoeveel mensen bij ons met definitieve ontharing beginnen omdat ze mensen kennen die hier ook al komen. De mond aan mond reclame heeft in de loop der jaren al goed zijn werk gedaan en daar zijn we enorm dankbaar voor en fier op. Buiten de mooie resultaten is vooral onze discrete manier van werken een vaak gehoorde reden om voor ZenZa te kiezen. Mensen voelen zich op hun gemak bij onze collega’s. Daar hebben we vanaf het begin een erezaak van gemaakt. Enorm blij dat dit zo gewaardeerd wordt door jullie.

Schrijf nog snel in en geniet van onze 2+1 zone gratis

Zoals gezegd heb ik maar 100 plekjes vrijgemaakt voor de flitsmarathon. Ik ben zeer dankbaar dat deze al bijna volledig bezet zijn. Het toont aan dat er behoefte is aan deze manier van kennismaken. Het nadeel is echter dat er nog maar een paar plekjes vrij zijn, want vanaf de 100e afspraak zet ik de agenda dicht voor de flitsmarathon.

Buiten de expertise die we met definitief ontharen hebben, is er nog een reden waarom mensen massaal voor definitieve ontharing bij ZenZa kiezen. Momenteel loopt er namelijk een actie 2+1 zone gratis. Hierbij is de goedkoopste zone gratis. Een mooi extraatje dat enorm gewaardeerd wordt door onze klanten.

TIP ! Wist je dat bij ons de “volledige benen” voor 2 zones telt? Op deze manier kan je bijvoorbeeld je bikini gratis laten behandelen als je opteert voor “volledige benen”.

Vorige
Vorige

Optios Talk: De handigste functies van de agenda (deel 2)

Volgende
Volgende

Hydrafacial en Icoone: Match made in heaven !