HydraFacial™

HydraFacial = The best skin of your life

 

De HydraFacial behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Het staat 3 trappen boven de microdermabrasie. De HydraFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. 

 

De HydraFacial serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het beste van alles - het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. HydraFacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. 

 

HydraFacial is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw HydraFacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van dagelijkse verzorgingsproducten, geadviseerd door ons. 

 

De HydraFacial LED lichttherapie modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels. hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën. 

 

 

HydraFacial is de favoriete behandeling voor vele film- en muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer. 


Prijs: € 140

 

TIP ! OVERWEEG ZEKER EEN ABONNEMENT 5+1 GRATIS !