Gelaatsbehandelingen


FEEL GOOD GELAATSBEHANDELINGEN

 

Bij deze behandelingen starten we met het Tranquillity welkomstritueel van [Comfort Zone]. We maken op een ontspannende wijze contact met uw lichaam en geest. Door de heerlijke Tranquillityblend worden de zintuigen geprikkeld en voelt u zich vanaf de eerste minuut ontspannen. 

 

Hierbij leggen we de nadruk op me-time, ontspanning en een Zen-gevoel. Ook bij deze feel good verzorgingen wordt er gebruikt gemaakt van hoogwaardige producten, aangepast aan uw huidconditie. 

 

 

[HYDRAMEMORY] 

 
Diep hydraterende, zuiverende, verfrissende verzorging met een optimale hydratatie als resultaat.  
EXPRESS

€ 55

Niet veel tijd maar even nood aan een ontspanningsmoment?  
COMPLETE € 75
Voor het verbeteren van het vochtgehalte met een prachtige glow als resultaat.  
[ACTIVE PURENESS COMPLETE] € 75
De talgproductie wordt afgeremd en de huid wordt tegelijkertijd intensief gereinigd. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de poriën worden verfijnd.  
[REMEDY SOOTHING] € 85
Versterkende en verzachtende verzorging, speciaal voor de intolerante, extreem gevoelige huid. Door het exclusief masker vermindert irritatie, roodheid en jeuk. De huid ziet er na deze behandeling veerkrachtig uit.   
[RECOVER TOUCH] € 75
Voedende en vitaminerijk behandeling met een herstellende en beschermende werking.  
[SUBLIME SKIN]  
Celvernieuwende en verstevigende verzorgingen.  
PRE-AGING € 100
Een verzorging die de eerste tekenen van veroudering doet vervagen.  
SPARKLING EYES € 20
Oogbehandeling met een subliem oogmasker. Deze behandeling vermindert de verschijning van donkere kringen en wallen. Tevens worden fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen minder zichtbaar.   

COMBI GELAATSBEHANDELING: HUIDVERBETERING EN FEEL GOOD IN 1

 

 

VAVIN DISCOVERY

€ 75
Heeft je huid haar evenwicht verloren? Heb je last van een hele reactieve huid? Maak kennis met onze Vavin-producten. In deze verzorging werken we op het herstel van de huidbarrière. Deze is vaak aangetast door het gebruik van 'verkeerde' producten. Aan de hand van een testmasker komen we te weten hoe we je huid terug in balans krijgen. Na deze behandeling ervaar je een frisse, zachte huid.   
VAVIN COCKTAIL € 80
Dit is een ware boost voor je huid. Als je huid al gewoon is aan de thuisverzorgingsproducten, gaan we graag een stapje verder. Tijdens deze behandeling wordt er een mix van hoogwaardige producten aangebracht om je eigen huid aan het werk te zetten. Hierdoor zal je huidkwaliteit dag na dag verbeteren.   
VAVIN SKIN & EYES COCKTAIL € 90
De Vavin Cocktail wordt uitgebreid met een extra oogmassage/oogdrainage, gevolgd door een oogmasker.   
SKIN REGIMEN LONGEVITY FACE € 100
Deze behandeling heeft een corrigerende en beschermende werking tegen de belangrijkste oorzaken en tekenen van celveroudering. Het resultaat van deze behandeling is te danken aan de combinatie van het exclusieve Longevity Complex, hightech ingrediënten en de unieke massagetechnieken. Eventuele lijntjes zijn zichtbaar verminderd en de huid heeft een frisse levendige uitstraling.   
SKIN REGIMEN URBAN DETOX PEEL OFF € 100
In deze behandeling werken we met een zuiverende anti-pollutie-peel off masker met chlorella, ginsengwortel, houtskool en witte klei. Deze behandeling verbetert de verstoorde huidbalans die veroorzaakt wordt door luchtverontreiniging met als resultaat een gezonde, stralende huid.   
SUBLIME SKIN & EYES DELUXE LIFT € 120
Dankzij een dubbele fruitzuurpeeling verheldert deze behandeling de huid en stimuleert het de celvernieuwing. De liftende werking wordt geoptimaliseerd door het innovatief anti-agingmasker en dankzij een speciale massage herstelt deze behandeling het volume van de huid.   
SUBLIME SKIN & EYES HORMON AGING € 120
De menopauzale huid heeft andere behoeften. Deze tekorten worden aangevuld door de complete hormon aging behandeling  

MEDISCHE HUIDVERBETERENDE GELAATSBEHANDELINGEN

 

 

RENOPHASE MEDISCHE HUIDVERBETERING

 

Laboratoires Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten. Hun technologie is gebaseerd op 2 onafscheidelijke pijlers, namelijk celvernieuwing en verdraagzaamheid op de huid. De innovatieve formules van de producten worden allemaal ondersteund door vooruitstrevende klinische en dermatologische studies die een optimaal niveau van veiligheid en efficiëntie garanderen. 

 

Bij de Renophasebehandeling gebruiken we fotodynamische peelings en serums die geactiveerd worden onder een speciale medische ledlamp. Deze ledlamp stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, geneest wondjes en werkt tegen inflammaties. Ideaal bij acné en acné rosacea.

 

In eerste isntantie zorgen de Renophasebehandelingen voor een betere doorlaatbaarheid van de huid, waardoor al onze behandelingen maar ook uw thuisverzorgingsproducten veel dieper kunnen inwerken. Onze Renophase-experts bespreken graag de mogelijkheden samen met u na een gratis huidanalyse met de Observ 520.

 
LEDLAMP MET AANGEPASTE CHRONO € 50
Abonnement 5 behandelingen + 1 gratis € 250
Abonnement 8 behandelingen + 2 gratis € 400
RENOPHASE € 100
Met peeling en serums waarbij we verschillende huidproblemen kunnen aanpakken  
RENOPHASE MET LEDLAMP € 140
Met fotodynamische peelings en led lamp voor meer aanmaak van collageen en elastine en herstel van de huid  
Abonnement 4 behandelingen: product van Renophase vit eye c GRATIS  

AANPAK HUIDPROBLEMEN

 

 

ZUIVERENDE VERZORGING

€ 50

Een gelaatsreiniging waarbij de comedonen worden verwijderd en de huid gekalmeerd wordt met een masker. Deze verzorging wordt best maandelijks herhaald. 

 
ACNÉ GELAATSBEHANDELING € 70
Een verzorging voor de huid die naast comedonen ook last heeft van ontstekingen. Na een grondige reiniging maken we gebruik van onze medische ledlamp of het MedCos ipl-apparaat.   
ACNÉ FLITSEN MET IPL MEDCOS (NIET IN ZONNIGE PERIODES)  
Met de MedCos ipl methode kunnen vele vormen van acné zeer effectief en veilig behandeld worden. Na het flitsen zal de huid tot rust komen en zal de rode gloed zichtbaar verminderen. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig met tussenpozen van 1 à 2 weken.  
Acné flitsen gezicht € 40
Acné flitsen kin € 30
MEDCOS - COUPEROSE & SPIDER NAEVI  
Storende verwijde bloedvaatjes op de benen en op het gezicht vervagen en verdwijnen met de MedCos ipl methode. De rode gestolde bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht welke door de warmte 'loskomen'. Gemiddeld zijn er 3 à 5 behandelingen nodig met tussenpozen van 2 tot 4 weken.   
PRIJZEN PER BEHANDELING   
Wangen € 55
Neus € 35
Kin € 35
Wangen en neus € 75

GELAATSBEHANDELINGEN MET APPARATUUR

 

 

MESOLIFT + LEDLAMP

€ 140

Met het mesolift-apparaat is het mogelijk om hoogwaardige actieve werkstoffencocktails diep door de huid heen te transporteren. Op deze manier kunnen huidproblemen intensiever aangepakt worden. Zonder naalden, pijn, of bijwerkingen. De ledlamp zorgt voor extra aanmaak van collageen en elastine. 

 
MEDCOS MICROSKINPOLISH MSP € 100
Door de intensieve microdermabrasie worden dode huidcellen verwijderd. Vervolgens wordt hyaluronzuur door middel van een koud laser ingebracht. Tenslotte volgt er een polishing van de huid. Deze behandeling zorgt voor een fjine, frisse huid met een mooie glow.   
DERMATUDE META THERAPIE: HÉT FACELIFT ALTERNATIEF  
Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijk proces van de huid van binnenuit, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Bovendien worden tekorten van de huid extern aangevuld met werkzame bestanddelen tijdens de behandeling, de zogenaamde subjectables.   
Dermatude inclusief hals en decolleté € 140
Supplement rimpelbehandeling, needling in de rimpels € 40
Supplement collageen halsmasker € 20
   
Bij een abonnement van 8 behandelingen: gratis micellair water en zonnecrème Dermatude