Facelift alternatief

Dermatude Meta Therapie behandeling

We komen superlatieven te kort om onze nieuwste behandeling, de Meta Therapy van Dermatude, te omschrijven. In dit geval zegt één beeld duidelijk meer dan duizend woorden. Zó tevreden zijn we over de resultaten van de Meta Therapy. 

Dermatude is een Nederlandse firma die dankzij hun Meta Therapy actief is in meer dan 35 landen. Meer dan 2.500 schoonheidssalons hebben inmiddels al meer dan 200.000 behandelingen uitgevoerd. En daar hoort Instituut ZenZa sinds kort bij. We zijn dan ook enorm trots dat we deze behandeling, die Ellie Goulding en heel wat Hollywoodsterren al hebben ondergaan, aan onze klanten kunnen aanbieden. 

 

WAT IS META THERAPY VAN DERMATUDE?

 

Het innovatieve Meta Therapy, ook wel het “Facelift Alternatief” genoemd, combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk!

De Meta Therapy is dé oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botox en fillers. Daarom dat het ook het “facelift Alternatief” wordt genoemd. Dermatude Meta Therapy is een behandeling die door schoonheidsspecialistes mag worden uitgevoerd met resultaten op het niveau van plastische chirurgie. Huidveroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig en zonder risico’s. 

 

HOE WERKT HET?

 

Meta Therapy heeft een dubbele werking. In eerste instantie maakt het apparaat op pijnloze wijze kleine onzichtbare microperforaties in de huid. Hierdoor wordt het natuurlijk herstelproces in gang gezet en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. 

Nadien worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies op de juiste diepte van de huid waar ze de meest efficiënte werking hebben. In deze behandeling worden de producten dus dieper in de huid ingesluisd dan bij andere behandelingen. 

De microperforaties sluiten zich na 15 minuten. 

 

HET CONCEPT

 

De Meta Therapy is een wetenschappelijk onderbouwde behandeling die schitterende resultaten garandeert. Deze resultaten kunnen echter enkel gegarandeerd worden als er gewerkt wordt volgens het voorgeschreven concept. 

Dit concept bestaat uit een kuur van 8 behandelingen. In de eerste vier weken wordt er elke week één behandeling gedaan. Vervolgens is het om de twee weken één behandeling. 

 

Voor langdurig resultaat adviseren wij deze behandeling om de vier tot zes weken te herhalen. 

Gedurende de kuur dient de klant de op maat gemaakte producten van Dermatude te gebruiken. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om een optimaal resultaat te bekomen. 

 

WAT KOST HET?

 

De prijs per behandeling begint vanaf 130,00 EUR. Voor een duidelijke prijsbepaling raden we aan om een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek te boeken.

Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen de tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Het is een 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit. We boeken fantastische resultaten op:

 • diepe rimpels
 • fijne lijntjes
 • donkere kringen
 • wallen
 • elasticiteitsverlies
 • acne littekens
 • hyperpigmentatie
 • vochtarme huid
 • grove poriën
 • kraaienpootjes
 • mondrimpels
 • etc