Hoe de Observ 520 onze gelaatsbehandelingen naar een hoger niveau tilt

We leven al een hele tijd in een wereld waar zo wat alles gemeten wordt. Want meten is uiteraard weten. Sommige zaken zijn echter moeilijk meetbaar. Van een huid kan je wel zeggen dat het er na een aantal behandelingen beter uitziet, maar tot voor kort was dat allemaal relatief subjectief. De schoonheidsspecialiste die de kuur uitvoerde zal misschien sneller geneigd geweest zijn om de verbeteringen vast te stellen dan de klant die ervoor betaalde. 

 

Het is een probleem waar wij ook lang mee geworsteld hebben. Het wordt namelijk moeilijker en moeilijker om de vooruitgang van een huid te analyseren als je hoe langer hoe meer klanten ziet. Daarbij komt dat het proces van huidverbetering een langzaam proces is waarbij de klant zich vaak niet meer kan voorstellen hoe slecht de huid er aanvankelijk aan toe was. 

 

We gingen vorig jaar dan ook op zoek naar een manier om de conditie van de huid te analyseren. En die vonden we, met de Observ 520.

Observ 520 Sqinno Instituut Zenza
Bij Instituut ZenZa zetten we de Observ 520 veelvuldig in.

Analyseren en vergelijken met de Observ 520

 

Met de Observ 520 kunnen we het onzichtbare zichtbaar maken. Dit omdat we tot in de diepere huidlagen kunnen binnendringen. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld snel UV-schade, verstopte poriën, pigmentatie of verhoogde talgklierproductie vaststellen. Dit is vooral belangrijk omdat sommige huidproblemen in de diepere huidlagen beginnen en pas later zichtbaar worden. Het is dus belangrijk dat deze problemen in een vroeg stadium aangepakt worden.

 

Er worden foto's gemaakt aan de hand van 6 lichtmodi die de verschillende aspecten van de huid belichten.

Doordat elke klant wordt opgeslagen kunnen de verschillende foto's gemakkelijk vergeleken worden. Hierdoor kunnen we de evolutie van de huid gedurende verschillende kuren analyseren en vergelijken. 

 

 

Wat betekent de Observ 520 voor Instituut ZenZa?

 

Ondertussen is de Observ 520 al stevig ingeburgerd bij ZenZa. Eerst en vooral bieden wij een gratis huidanalyse aan voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Op deze manier kan iedereen die wil, een inzicht krijgen in zijn of haar huid. Wat is de huidige conditie van uw huid? Welke problemen zitten klaar in diepere huidlagen? Welke schade heeft uw huid tot op heden opgelopen door de zon? ... Kortom, je krijgt een duidelijke analyse van je huid met vrijblijvend advies. Dit wordt gedocumenteerd met foto's die nadien worden doorgestuurd via mail. En dit allemaal gratis en zonder verdere verplichtingen. 

 

Vind je het moeilijk om een geschikte gelaatsverzorging uit onze folder te kiezen? Dan is een gratis huidanalyse een ideaal moment om de verschillende mogelijkheden met ons te overlopen. Zo kunnen we een plan op maat van je huid maken.

 

Verder wordt elke eerste gelaatsverzorging voorafgegaan door een gratis huidanalyse. Door de analyse zien we duidelijk wat de tekorten in de huid zijn en welke behandeling het beste bij jou past. In latere fases zullen op geregelde momenten opnieuw foto's gemaakt worden om de evolutie van de huid goed in te schatten. Waar we dit vroeger "op zicht" moesten doen, kan dat met de Observ 520 zwart op wit. En dat is de weg die we als huidverbeterend instituut absoluut moeten ingaan. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0