Dermatude, hét facelift alternatief

We merken de laatste jaren een toenemende interesse in botox en fillers. Veel mensen die het overwegen of zich er minstens over laten informeren. Een trend die ook Instituut ZenZa bezighoudt. Nee, we gaan echt geen botox of fillers aanbieden. Maar we zijn een aantal jaar geleden wel al op zoek gegaan naar alternatieven. Niet alleen voor botox en Fillers, maar ook voor facelifts. Een zoektocht naar meer dan huidverzorging, maar ver weg van medische ingrepen. Een zoektocht die ons weer naar Nederland leidde. 

Onze zoektocht

 

Door onze nauwe band met Medcos (de leverancier van onze apparaten van definitieve ontharing, microdermabrasie en cryolipolyse) kwamen we in contact met een Nederlandse collega die werkte met de Meta Therapy van Dermatude. Na meerdere gesprekken en behandelingen was ik snel overtuigd van de kracht van Dermatude. 

 

Hieronder een gesprek met Krista van Intramedics (de Beligsche verdeler van Dermatude) waarin dieper ingegaan wordt op Dermatude en de zoektocht hiernaartoe. 

Het concept

 

Meta Therapy van Dermatude combineert de voordelen van huidverbetering, anti-aging, herstel en hydratatie in een uniek concept. En dit volledig natuurlijk ! Het is een behandeling op het niveau van plastische chirurgie, 100% veilig en zonder risico's. Het kan als het ware het huidverouderingsproces aanzienlijk vertragen en tekenen van veroudering zichtbaar verminderen. 

 

Het concept heeft een dubbele werking. Het natuurlijke herstelmechanisme van huid wordt in eerste instantie geactiveerd door de zeer geconcentreerde microperforaties die in de huid gemaakt worden. Door de zelfherstellende eigenschap van de huid wordt deze op een natuurlijke manier van binnenuit vernieuwd doordat de huid opnieuw elastine en collageen aanmaakt. In tweede instantie worden actieve werkstoffen in de huid gesluisd waardoor tekorten extern worden aangevuld met werkzame bestanddelen.

 

De eigenschappen van Meta Therapy van Dermatude:

  • Een stevigere huid met meer elasticiteit.
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen zichtbaar
  • Huidvernieuwing
  • Zelfherstellende eigenschap

 

dermatude facelift alternatief alternative
Dermatude, het facelift alternatief

Hoe pakt Instituut ZenZa dit aan?

 

In de jaren dat Instituut ZenZa Dermatude aanbiedt, is het uitgegroeid tot een echte blijver. Veel van onze klanten laten deze behandelingen vanaf het begin uitvoeren. Het is opvallend hoe hun huid door de opeenvolging van behandelingen en gebruik van de producten een ware metamorfose heeft ondergaan. 

 

Instituut ZenZa biedt deze behandeling in kuur aan. Deze kuur is nodig om een optimaal resultaat te behalen. 

 

Wil u een behandeling boeken of een gratis intake gesprek waarbij we alles op een rustige manier uitleggen? Klik dan op onderstaande link. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0