De kracht van LED licht

Onze klanten zijn ondertussen al vertrouwd met het LED licht. Net als de voorbijgangers die zich vast al vragen gesteld hebben bij de rode gloed die langs de lamellen door naar buiten verdwijnen. Een rode gloed die meestal in een andere sector dan de onze gebruikt wordt. Tot nu. Want steeds meer wordt het genezend vermogen van LED licht erkend. Zo ook in de cosmetische wereld, waar het verschillende behandelingen naar een hoger niveau tilt. 

 

Dit hebben al veel merken en schoonheidsspecialisten ingezien, wat resulteert in een opkomst van deze behandelingen en steeds meer LED lampen die te zien zijn in salons. Hoog tijd om het effect van het LED licht te bespreken. 

led lamp helight kracht van de led
Door de rode schijn van het LED licht zouden voorbijgangers kunnen twijfelen aan de sector waarin we werken ;-)

Wat doet zo'n LED lamp juist?

 

Omdat er zo veel verschil is tussen de verschillende LED lampen, bespreek ik hier enkel de eigenschappen van de Helight, welke we bij Instituut ZenZa gebruiken. Dit omdat de eigenschappen en het genezend vermogen vooral afhangen van de grootte van de lampen en de manier waarop zo'n lamp gemaakt is. Hierop heb ik geen zicht bij de andere merken. 

 

In eerste instantie stimuleert Helight het proces van natuurlijke celherstelling en zorgt het voor de productie van collageen, elastine en hyaluron. Verder zorgt het ervoor dat de cellen licht in energie omzetten en zo hun optimale werking kunnen terugwinnen. Daarom dat het een perfecte ondersteuning biedt bij onze behandelplannen voor huidverbetering. 

 

Ook versnelt LED licht de aanmaak van vitamine d. Onderzoekers ontdekten dat het hierdoor een efficiënte toepassing is in de strijd tegen depressies. 

 

Hoe lang duurt een behandeling met de LED lamp? Wel uit onderzoek is gebleken dat de ideale behandeltijd 12 minuten is. Niet meer en niet minder. Wanneer afgeweken wordt van deze tijdspanne wordt de behandeling minder en minder efficiënt. Een paar minuten extra onder de lamp liggen, gaat dus zeker niet leiden tot betere resultaten.

 

led kracht van de led
De Helight is een perfecte aanvulling op onze behandelplannen voor huidverbetering

Hoe gebruikt Instituut ZenZa de LED lamp? 

 

Voila, dat was de theorie, nu de praktijk. Want dan wordt pas echt duidelijk tot wat de LED lamp in staat is. Ze ondersteunt namelijk veel van onze behandelingen.

 

Eerst en vooral is het een aanvulling op onze behandelingen betreffende huidverbetering. De aankoop van de Helight was dan ook verplicht om te mogen werken met Renophase, ons merk voor medische huidverbetering. Het activeert de producten die fotodynamisch zijn, waardoor deze vele malen krachtiger worden. Renophase is het enige merk waarop de Helight zo'n effect heeft. Dit hebben onze klanten al aan den lijve kunnen ondervinden. Ook zetten we de Helight in tegen acné en acné rosacea. Dit kon u al in onze eerste blog lezen. 

 

Doordat het LED licht het proces van natuurlijke celherstelling stimuleert, wordt de originele taak van onze cel beter uitgevoerd. Dit zorgt er voor dat de Helight ook kan ingezet worden bij verdund haar. Uiteraard kan het geen kaalheid voorkomen of verhelpen, maar we zagen al mooie resultaten bij klanten waarbij de haardos wat verdund is. 

 

De hierboven vermelde eigenschappen zorgen er ook voor dat LED licht ook positieve effecten heeft op bv spierpijn, ontstekingen, verkrampingen,.... Dit zijn vooral toepassingen die we zelf ondervonden hebben.

 

Voor elke klant wordt een afzonderlijk plan opgesteld van het aantal keer dat men best onder de Helight komt. Dit omdat elke klant en elk probleem anders is, wat een gepersonaliseerde aanpak vraagt. 

 

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden van de Helight, aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0