5 redenen waarom cryolipolyse echt iets voor jou is

Je kan er ondertussen niet meer aan voorbij. Cryolipolyse of vet bevriezen is de dag van vandaag alomtegenwoordig. Steeds meer schoonheidsspecialistes bieden het aan en op de estheticabeurzen word je overspoeld door ( jammer genoeg vaak middelmatige) cryotoestellen. Graag overlopen we samen met jullie de redenen waarom Cryo echt wel iets voor jou kan zijn. Met oog voor belangrijke aandachtspunten. 

1. De werking van cryolipolyse is wetenschappelijk bewezen

 

Meer nog. De Cryolipolyse is het gevolg van een wetenschappelijk onderzoek. Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, verbonden aan de Harvard Medical School, ontdekten dat vetcellen vanaf een bepaalde temperatuur afsterven. Dat Cryolipolyse pas nu, zoveel jaar na het onderzoek, trending is, heeft een heel eenvoudige reden. Het heeft namelijk zeer veel jaren geduurd eer men machines kon ontwikkelen die tegen deze temperatuur kunnen koelen. 

 

Dit is meteen ons eerste aandachtspunt. Want goedkopere machines kunnen dit nog altijd niet. En helaas circuleren er zeer veel van die toestellen. Fabrikanten beweren dat de machines tot -8° Celsius kunnen koelen, maar dit is in veel gevallen alleen softwarematig. Dit wil zeggen dat de machine deze temperatuur wel aangeeft, maar in werkelijkheid absoluut niet haalt. 

 

Hierbij geven we de gouden raad, als het te mooi lijkt om waar te zijn, is dit meestal ook zo. En dit geldt zowel voor collega-schoonheidsspecialistes die een apparaat willen aankopen, als voor mensen die een behandeling overwegen. 

2. Cryolipolyse is een natuurlijk proces

 

Zoals hierboven vermeld, sterven vetcellen af vanaf een bepaalde temperatuur. Vervolgens kristalliseren deze cellen waarna ze door het lichaam zelf afgescheiden worden. Er komen dus geen naalden of messen aan te pas. Het is een volledig natuurlijk proces. 

 

Doordat het een natuurlijk proces betreft, heeft het lichaam ook wel zijn tijd nodig. Waar u de behandeling ook laat doen, geef het dus de nodige tijd. Ook omdat de meeste mensen pas een bevredigend resultaat hebben na drie behandelingen. Cryolipolyse is helaas/gelukkig (schrap maar wat niet past) geen tovenarij. Onmiddellijk resultaat is niet realistisch. 

 

cryolipolyse vet bevriezen coolsculpting instituut zenza
Cryolipolyse is een comfortabele behandeling

3. Specifieke zones worden aangepakt

 

Maandenlang diëten en waar vallen we af? Juist ja, vaak op de plaatsen waar het absoluut niet hoeft. De typische probleemzones verminderen amper. Ook bij mensen die veel sporten horen we vaak dezelfde geluiden. Ondanks hun hard labeur blijft het buikje of de lovehandles zichtbaar. 

 

En daarom is Cryolipolyse zo interessant. Buik, lovehandles, binnenkant bovenbenen, bovenarmen of zadeltassen kunnen allemaal apart behandeld worden.  Verschillende zones kunnen zelfs tegelijkertijd behandeld worden. 

4. De behandeling is vrijwel pijnloos

 

Voel je dan helemaal niets? Nee dat is zeker niet het geval. Tijdens de behandeling kan je een trekkend gevoel ervaren. Maar vanaf het moment dat de te behandelen zone gekoeld wordt, zal deze plek na een tiental minuutjes gevoelloos worden. Omdat het een vrij comfortabele behandeling is zullen veel mensen tijdens de behandeling een boekje lezen, hun mails checken of zelfs slapen. 

 

Na de behandeling kan de gevoelloosheid nog even blijven duren en kan de behandelde zone stijf aanvoelen. Dit gaat echter snel weer over. De meeste mensen hebben er zelfs geen last van. Je kan na de behandeling ook gewoon alles terug doen wat je wil, ook sporten.

5. De technologie staat niet stil

 

Net als bij alle apparaten staat ook bij Cryolipolyse de technologie niet stil. Zo kon ons eerste apparaat van MedCos maar 2 behandelkoppen tegelijk koelen aan -8° Celsius. Hun nieuwste apparaat kan echter 4 behandelkoppen tegelijk koelen aan -11° Celsius. In plaats van 1 zone kunnen we dus 2 zones tegelijk behandelen. 

 

Wat ook nieuw is, is dat ons huidige toestel de te behandelen zone eerst opwarmt tot 40° Celsius, alvorens af te koelen tot -11° Celsius. Doordat de vetcellen eerst opgewarmd worden, zijn ze vatbaarder voor de koude wat resulteert in betere resultaten. 

cryolipolyse vet bevriezen coolsculpting cryo instituut zenza hoogstraten
Trots op onze resultaten bij Instituut ZenZa

Wat kan Instituut ZenZa voor u betekenen in heel dit verhaal?

 

In deze relatief nieuwe behandeling hebben wij al meer dan 2 jaar ervaring. In die tijd behandelden we al meer dan 500 klanten en 1.000 zones. Ons hoef je dus niets meer te leren over Cryolipolyse. 

 

Die expertise hebben we te danken aan MedCos. Toen zij met de Body-Wizard op de markt kwamen, zijn wij onmiddellijk in het verhaal meegegaan. Door hun kwalitatieve toestellen konden we direct het vertrouwen van de klant winnen met een hoge klanttevredenheid als gevolg. Daar zijn we hen zeer dankbaar voor. 

 

Tal van resultaten zijn terug te vinden op onze social media. Aarzel ook zeker niet om ons te contacteren bij verdere vragen. 

 

Sinds kort hanteren wij een prijspolitiek waarbij de tweede zone aan de helft van de prijs is. Voor onze prijzen verwijs ik graag naar onze website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0